Anak Camping Playhouse Pop Up Outdoor Tarub Indoor Playhouse Kids Play Tarub

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Tenda Play Colorful kanggo bocah-bocah

Warna produk: Minangka gambar ditampilake

Packing: Tas Tangan

Ukuran: 94*94*106 cm

Bahan: Kain poliester

Bobot: 0.67kg


Detail Produk

Tag produk

produk
Produk2
produk

到话题,

 

Produk2

enuk8

Detail Produk

● Kain multi-warna padhang lan nyenengake kanggo bocah-bocah kabeh umur, bisa narik mata bocah-bocah ing kawitan ngarsane lan bisa mbantu ngrangsang imajinasi bocah-bocah lan nggawe panggonan pribadi sing warni kanggo bocah-bocah kanggo ngendhokke.

● Kémah dolanan iki nggawe papan sing sampurna kanggo dolanan lan ngendhokke bocah-bocah. Bisa dipasang ing omah utawa ing njaba lan menehi rasa privasi lan papan pribadhi kanggo bocah-bocah nalika ngidini wong tuwa ngawasi dheweke kanggo safety.

● Gampang kanggo persiyapan & foldable karo zipper entheng mbeta tas kanggo panyimpenan trep.

● Gagasan Hadiah Anak sing Gedhe.

● Investasi ing Wektu Nyenengake Kreatif Anak kanthi Hadiah Non-tv, Non-tablet, Non-laptop sing Sampurna.Apa sampeyan duwe dhewe utawa nggoleki hadiah sing apik kanggo anak saka kanca utawa anggota kulawarga, tarub dolanan iki minangka hadiah sing apik.

● Happy Hour: Bocah-bocah bakal ditarik menyang tenda dolanan bal pit tema polka dot warna cerah iki lan seneng crawling liwat lawang.Isi tarub karo dolanan favorit anak lan tetep anak nglipur kanggo jam.

● Desain sing ramah pangguna: Ukuran: 94 * 94 * 106cm;Kathah kamar kanggo muter!Fitur lawang kain kanggo njaga bal ing pit bal.Lawang duwe pilihan dasi mburi supaya bisa digulung nalika dikarepake.

● Awet & Aman & Gampang Diresiki: Digawe nganggo kain awet sing ngusap resik kanggo umur sing nyenengake lan hiburan.Sampurna kanggo dolanan njero ruangan lan ruangan ruangan. Omah dolanan gedhe kita bebas bahan kimia sing mbebayani & aman kanggo bocah-bocah kalebu bocah cilik lan bocah cilik.100% non-beracun.

● Gampang kanggo Setup & Fold Down: Tarub pop-up iki gampang banget kanggo persiyapan, mung pop metu kabeh pinggir playtent.Nampilake pilihan nyimpen corak khusus kanggo lempitan warata lan tas zipper sing trep nalika ora digunakake.

● Hadiah sing Sampurna: Ide sing apik kanggo Pesta Ulang Tahun, piknik, karnaval, lan Makan Malam.Dolanan hadiah bocah iki dianjurake kanggo hadiah Ulang Tahun lan Hadiah Natal kanggo bocah-bocah bocah cilik.

Anak Camping Playhouse Pop Up Outdoor Tenda Indoor Playhouse Kids Play Tenda (6)
Anak Camping Playhouse Pop Up Outdoor Tenda Indoor Playhouse Kids Play Tenda (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita