216pcs Outdoor Militer Taktis Tools Camping Survival Kit Darurat First Aid Kit

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fitur

[Peralatan Survival Gear Profesional] Iki minangka peralatan kaslametan darurat profesional, dilengkapi kantong molle berkapasitas gedhe, digunakake kanggo nyimpen 216 potongan peralatan kaslametan darurat lan pasokan darurat, dirancang kanggo kemah, hiking, mburu lan lelungan ngulandara sepedaan gunung, kanggo nyukupi kabutuhan medis utawa darurat.

[Premium & Awet] senter, gelang, piso, peralatan mancing, 188 PCS pasokan sepindah lan sapiturute, digawe saka bahan berkualitas tinggi, nyedhiyakake keamanan lan daya tahan sing apik, nyukupi kabutuhan darurat lan medis, nggawe kemah, slamet ing ara-ara samun utawa lelungan hiking luwih gampang lan luwih trep

[Trep & Portable] Dilengkapi kantong molle kapasitas gedhe bisa nyukupi kabutuhan panyimpenan kabeh pasokan darurat, aja kuwatir yen bakal ilang.Ukuran tas ransel sing entheng, gampang digawa lan disimpen, bisa diselehake ing ngendi wae ing mobil, ATV, yacht, kapal, sepedha, sepedha motor, lsp.

[Biasan Ditrapake]Set peralatan lan peralatan kaslametan sepindah iki apik kanggo dokter, personel militer, polisi, petugas pemadam kebakaran, personel pertolongan pertama, pendaki, camper, penggemar olahraga ruangan, lan sapiturute. Iku ide kanggo mobil, kapal, sepeda, motor, papan kerja, lelungan, njupuk, mburu, camping, hiking, fishing, prahu, cycling, olahraga ruangan, ngulandara ara-ara samun lan aktivitas liyane.

[Hadiah sing Apik kanggo Sampeyan] Kit peralatan kaslametan darurat darurat petualangan liar 216 ing 1 bisa nyukupi kabutuhan sampeyan kanggo ngenali arah, darurat lan perawatan medis, ngidini sampeyan kemah, njelajah, lan lelungan tanpa kuwatir.Iki minangka hadiah sing apik kanggo sampeyan, kulawarga, kanca, bapak, anak.Mung seneng ngulandara luwih anteng lan aman karo.

[macem-macem aplikasi] kit kaslametan darurat iki cocok banget kanggo dokter taktis, tentara, polisi, petugas pemadam kebakaran, personel darurat, pendaki, campers, penggemar olahraga ruangan, lan sapiturute. Cocog kanggo mobil, kapal, sepeda, motor, papan kerja, lelungan, njupuk, mburu, camping, hiking, fishing, prahu, muter, olahraga ruangan, eksplorasi lapangan lan aktivitas liyane.

[Kreativitas hadiah Natal] peralatan kaslametan darurat darurat sing lengkap minangka hadiah sing apik kanggo pria, bapak, kulawarga lan kanca-kanca.Kanthi kit kaslametan, sampeyan bisa nikmati petualangan sing luwih santai lan aman.Yen sampeyan lan kulawarga ora wareg karo produk kita, hubungi kita ing wektu, kita bakal ngawula kanthi sepenuh ati.

1
4
2
5
3
6
a
b

2


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita