Babagan awake dhewe

Perusahaan

Diadegake ing 2006, Shenzhen Sicily Technology Co., Ltd. minangka pabrikan langsung saka macem-macem produk kaslametan lan kemah. , Tenda camping, tas ransel lan peralatan masak camping etc.

Minangka manufaktur, kita terus-terusan ngenali teknologi anyar lan luwih apik sing bisa nambah kualitas produk lan tundhuk karo standar.Kita uga nawakake layanan OEM / ODM kanggo nyukupi kabutuhan klien sing beda.

Perusahaan kita ngurmati para pelanggan lan karyawane.Liwat pirang-pirang taun sinau, kita wis nemokake kepuasan karyawan minangka salah sawijining pendorong utama kepuasan klien lan ulasan sing luwih positif.Karyawan sing seneng wis mbantu kita nggawe posisi sing luwih kuat ing pasar lan mbangun perusahaan sing dikenal kanthi keunggulan ing layanan pelanggan lan penawaran produk.

Karep

Teknologi Sisilia beroperasi kanthi misi tunggal nyedhiyakake produk lan layanan sing apik kanggo kabeh klien lan nggawe hubungan jangka panjang liwat saben interaksi pelanggan.Kanggo nggayuh misi iki, kita terus-terusan nambah lan ngembangake barang-barang kaslametan lan kemah.

sesanti

Visi kita yaiku kanggo mbangun perusahaan sing manut karo nilai-nilai kasebut amarga njelajah dalan anyar kanggo tuwuh lan sukses kanthi njaga pengalaman pelanggan lan kepuasan karyawan.

Nilai Perusahaan Kita

Nilai-nilai Teknologi Sisilia minangka dhasar saka kabeh interaksi kita ing karya lan karo pelanggan.Akeh pelanggan sing ngomong babagan kita nemokake nilai kasebut minangka alasan utama kenapa kita bisa berkembang sajrone pirang-pirang taun.

Profesionalisme

Kabeh karyawan njaga profesionalisme lan mesthekake yen saben pelanggan entuk pengalaman sing paling apik.Minangka profesional, kita ngormati wektu sampeyan, lan kita ngupayakake nyedhiyakake produk lan layanan ing wektu sing tepat lan kaya sing dikarepake.