BABAGAN AWAKE DHEWE

Madeg ing taun 2006, Shenzhen Sicily Technology Co., Ltd. minangka produsen langsung saka macem-macem produk kaslametan lan kemah.Kita miwiti karo wiwitan geni ing 2016, nanging kita duwe liyane lan liyane item saiki, kalebu geni wiwitan, peralatan kaslametané kit, camping tarub, tas ransel lan camping cookware set etc.

Minangka manufaktur, kita terus-terusan ngenali teknologi anyar lan luwih apik sing bisa nambah kualitas produk lan tundhuk karo standar.Kita uga nawakake layanan OEM / ODM kanggo nyukupi kabutuhan klien sing beda.

Perusahaan kita ngurmati para pelanggan lan karyawane.Liwat pirang-pirang taun sinau, kita wis nemokake kepuasan karyawan minangka salah sawijining pendorong utama kepuasan klien lan ulasan sing luwih positif.Karyawan sing seneng wis mbantu kita nggawe posisi sing luwih kuat ing pasar lan mbangun perusahaan sing dikenal kanthi keunggulan ing layanan pelanggan lan penawaran produk.

sertifikat

sertifikat img1

sertifikat

sertifikat img2

sertifikat

sertifikat img3

KENAPA PILIH KAMI

Kita minangka pimpinan produk kemah suvival, produk 90% kita adol ing Amazon, ebay, lan kita apik ing desain OEM lan ODM miturut panjaluk klien.16 taun pengalaman diekspor, 12 taun pengalaman pabrik.

  • lambang1

    Rega sing kompetitif, ora ana agen (iki carane ngirit dhuwit)

  • lambang2

    Layanan klien sing enten (profesional lan nggawe kabeh janji kita)

  • lambang3

    Wiwit taun 2006 (luwih saka 15 taun produksi lan pengalaman sales)

  • lambang4

    Sistem OEM / ODM (kita nggawe ide sampeyan dadi kenyataan!)

  • lambang5

    Jaminan kualitas (nggunakake bahan sing apik lan kanthi kualitas dhuwur)

  • lambang6

    Pengiriman cepet (sawetara produk ana ing saham, macem-macem cara logistik kasedhiya)

  • lambang7

    Layanan mock up lan foto gratis (kita duwe desainer fotografi profesional)

  • lambang8

    Layanan sawise-sales (Garansi kanggo kualitas)

PUSAT PAMERAN PRODUK

tampilan produk img1

Stainless Steel Camping Cookware Set karo Kompor Kayu

Portable, Stainless Steel, Aman lan NON-beracun
Portable
  • Portable, Stainless Steel, Aman lan NON-beracun
  • Anti banyu, 5000 F DEGREES SPARKS, 15.000 + STRIKES
  • Piranti Nylametake Urip Profesional, Bisa Ditrapake
  • sistem Molle, kapasitas amba, akeh werna kanggo pilihan
  • Gampang kanggo Setup, 2 lawang gedhe

PROSES KUSTOMISASI

  • 1

    Kegiatan Pra-Penjualan

    Nampa (Email)

    Kutipan (Rega)

    Solusi (nggawe karya seni)

    Sampel (Konfirmasi kualitas)

  • 2

    Pangolahan pesenan

    Konfirmasi Order (PO release)

    Simpenan (30% simpenan)

    sampel PP (foto utawa ngirim sampel nyata)

    Produksi massal (tepat wektu)

  • 3

    pesenan Rampung

    Laporan QC (foto rampung lan mriksa)

    Invoice saldo (pembayaran lengkap)

    siap dikirim

  • 4

    Pangiriman lan sawise

    sales-layanan

    Logistik (via udhara utawa segara)

    Informasi nelusuri

    pesenan dikirim

    Tanggepan

PUSAT KUSTOMISASI PRODUK

OEM & ODM

  • Survival Kit
  • Pambuka geni
  • Set Alat Masak Kab
  • Ransel
  • Item
    tarub img6
  • Sampel
    tarub img6
  • Paket
    tarub img7
tarub img1

Sampeyan bisa custormize sembarang gaya sing disenengi, utawa sampeyan bisa ngatur coolor sembarang

  • Item
    Survival Kit
  • Sampel
    Survival Kit
  • Paket
    Survival Kit
Survival Kit

Sampeyan bisa custormize sembarang gaya sing disenengi, utawa sampeyan bisa ngatur coolor sembarang

  • Item
    Pambuka geni
  • Sampel
    Pambuka geni
  • Paket
    Pambuka geni
Pambuka geni

Sampeyan bisa custormize sembarang gaya sing disenengi, utawa sampeyan bisa ngatur coolor sembarang

  • Item
    Set Alat Masak Kab
  • Sampel
    Set Alat Masak Kab
  • Paket
    Set Alat Masak Kab
Set Alat Masak Kab

Sampeyan bisa custormize sembarang gaya sing disenengi, utawa sampeyan bisa ngatur coolor sembarang

  • Item
    Ransel
  • Sampel
    Ransel
  • Paket
    Ransel
Ransel

Sampeyan bisa custormize sembarang gaya sing disenengi, utawa sampeyan bisa ngatur coolor sembarang