3 ing 1 Indoor/Outdoor Playhouse Pop Up Play Tarub karo Tunnel

Katrangan singkat:

Jeneng produk: Tenda Play Colorful 3 in 1 kanggo bocah-bocah

Warna Produk : Red / Blue / Purple

Packing: Tas Tangan

Ukuran: 260*110*90 cm

Bahan: Kain poliester

Kanggo umur: Luwih saka 6 sasi


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda karo Tunnel (7)

• Kain multi-warna padhang lan nyenengake kanggo bocah-bocah kabeh umur, bisa narik mata anak-anak sampeyan ing kawitan lan bisa mbantu ngrangsang imajinasi bocah-bocah lan nggawe panggonan pribadi sing warni kanggo bocah-bocah kanggo ngendhokke.

• Kain alus & desain bolong breathable ngidini kanggo dolanan aman & lingkungan loropaken kanggo dicekel bocah.

• Gampang kanggo persiyapan & foldable karo zipper entheng mbeta tas kanggo panyimpenan trep.

• Tenda dolanan iki nggawe papan sing sampurna kanggo dolanan lan santai bocah-bocah. Bisa dipasang ing omah utawa ing njaba lan menehi rasa privasi lan papan pribadhi kanggo bocah-bocah nalika ngidini wong tuwa bisa ngawasi keamanan.

• Great Anak kang Gift Idea.

• Investasi ing Wektu Nyenengake Kreatif Anak kanthi Hadiah Non-tv, Non-tablet, Non-laptop sing Sampurna.Apa sampeyan duwe dhewe utawa nggoleki hadiah sing apik kanggo anak saka kanca utawa anggota kulawarga, tarub dolanan iki minangka hadiah sing apik.

• 3-in-1 Desain: Newest 3Pcs dicekel bocah muter tarub Toys bayi kalebu tarub segitiga, tarub trowongan lan jugangan werni.Saben komponen bisa digunakake bebarengan utawa kanthi kapisah.Kita bisa nyedhiyakake dolanan bocah-bocah sanajan ing omah. Kombinasi tenda bocah iki minangka hadiah sing paling apik kanggo bocah cilik.

• materi Eco-loropaken: Digawe saka 100% pindho sewed lan washable polyester , kain dhuwur tahan kanggo nyandhang & luh nanging breathable bolong lan desain alus lan struktur empuk fleksibel menehi anak pengalaman nyenengake.Aman dolanan kanggo bocah cilik, menehi anak pangayoman paling apik lan rasa seneng paling.

• Dolanan bocah-bocah portabel: Gampang kanggo pop munggah lan melu munggah.Bola pit tarub bisa pop munggah ing kaloro, tarub play cocok kanggo bocah cilik lan bocah-bocah dolanan njero ruangan & ruangan.Dilengkapi karo tas ritsleting sing entheng kanggo panyimpenan sing trep. Dolanan hadiah ide kanggo bocah lanang utawa wadon. (Ball ora kalebu).

• Tuku multi-tujuan : Playhouse kanggo bocah-bocah ngidini bocah turu lan maca, nalika trowongan bisa ngleksanani kemampuan crawling bocah, lan bocah bisa nyelehake dolanan sing disenengi ing blumbang kanggo dolanan.Ora perlu kuwatir maneh babagan milih hadiah.Dolanan dolanan bocah cilik iki bakal dadi hadiah sing cocog kanggo Ulang Tahun, Natal, utawa mung kejutan kanggo bocah-bocah, dolanan bocah sing paling apik kanggo pesta, piknik, taman, karnaval utawa ing omah.

• Unlimited fun kanggo anak: 3 ing 1 desain sambungan antarane bocah-bocah muter tarub, Toddler trowongan lan bal pit ndadekke liyane fun kanggo anak.Tenda dolanan dolanan bocah cilik iki mbantu ngembangake otot lengen lan sikil lan katrampilan motorik kasar. Ndhelik, crawling, mlumpat lan mundur ing tenda dolanan bocah.Anak-anak sampeyan bakal seneng-seneng ing tenda dolanan iki, iki minangka papan sing apik kanggo bocah-bocah sinau nalika dolanan.

3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda karo Tunnel (3)
3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda karo Tunnel (4)
3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda karo Tunnel (6)
3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda karo Tunnel (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita