2/4 Orang Pop Up Tenda Keluarga Camping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin untuk Camping Hiking Pendakian Gunung

Katrangan singkat:

Nama Produk : Tenda Camping

Warna produk: Orange/Green/Blue

Packing tas

Ukuran: 210*140*110cm kanggo 1-2 wong diwasa, 210*200*135cm kanggo 3-4 wong diwasa

Bahan: 170T plester perak + 210D kain Oxford

Bahan rod: fiberglass


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

24 Orang Pop Up Tenda Keluarga Camping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin untuk Camping Hiking Pendakian Gunung (7)
24 Orang Pop Up Tenda Keluarga Camping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin untuk Camping Hiking Pendakian Gunung (6)

Breathable & Stabil:2 Lawang gedhe kanthi ritsleting ganda nyedhiyakake ventilasi sing luwih apik.Dilengkapi 8 pasak Alloy entheng lan 4 Guy Ropes, tarub nduweni resistance dhuwur saka angin.Luwih Aman.

Proteksi kabeh:Bahan plester perak 170T lan Lembar Lemah Oxford 210D nyedhiyakake tahan banyu 2000mm lan tahan UV sing apik.Lawang sing dilengkapi zippers SBS kualitas dhuwur bisa ditutup tightly, kang nyedhiyani resistance kuwat kanggo cuaca atos.

Gampang kanggo Setup:Mekanisme Pop munggah cepet nggawe sampeyan nyiyapake tenda njero sajrone 1 menit.Mung angkat ndhuwur tarub, pop mekanisme ndhuwur mudhun banjur klik joints ngisor menyang Panggonan.Gampang lan irit wektu.

24 Orang Pop Up Tenda Keluarga Camping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin untuk Camping Hiking Pendakian Gunung (9)
24 Orang Pop Up Tenda Keluarga Camping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin untuk Camping Hiking Pendakian Gunung (10)
24 Orang Pop Up Tenda Keluarga Camping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin untuk Camping Hiking Pendakian Gunung (5)
24 Orang Pop Up Tenda Keluarga Camping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin untuk Camping Hiking Pendakian Gunung (4)
24 Orang Pop Up Tenda Keluarga Camping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin untuk Camping Hiking Pendakian Gunung (8)

Penyayang anti banyu kualitas lempitan tenda / peralatan camping.

Apa sampeyan pengin nggawe camping luwih gampang diakses?Pilih tenda kemah lipat sing dirancang kanthi cerdas.Tarub camping lempitan portabel kita kalebu fitur cerdas kanggo nggawe camping luwih gampang lan luwih gampang diakses.Amarga direkayasa kanggo njobo sing apik, dheweke cukup angel kanggo ngadhepi petualangan ruangan paling gedhe.Ringan lan kompak, kemah lipat kita dirancang kanggo pindhah menyang ngendi wae.

Kémah sing entheng bisa disimpen ing tas gawan, sing nggampangake transportasi lan pancen cocog kanggo perjalanan kemah sing entheng---MULAI TRIP RINGAN


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita