Camping darurat 142 lembar peralatan survival kit pertolongan cemas karo tas molle

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fitur

2022 Baru Camping Darurat Survival Kit Kit Pertolongan Pertama, 142 Buah Profesional Survival Gear Peralatan dengan Tas MOLLE

1
2
3

[Setelan darurat sing penting] Kit kaslametan darurat iki dirancang khusus dening para ahli kaslametan.Kit nylametake nyawa sing komprehensif iki kalebu ora mung 21 alat kaslametan sing multi-fungsi, nanging uga 106 kit pertolongan cemas, uga kit mancing kanggo nyukupi kabutuhan sing beda-beda, nyedhiyakake perlindungan sing paling aman lan lengkap kanggo kemah, hiking, lelungan mobil. , gunung, prahu lan aktivitas outdoor liyane.

[Perangkat kaslametan praktis lan kit pertolongan cemas] Kit darurat iki ngemot aksesoris kaslametan sing paling populer: kapak, sekop lipat lan dayung, piso militer lipat, telung mode senter taktis, kertu piso militer multi-fungsi, gelang kaslametan, singsot pipa ganda, gergaji kawat, tali parasut, selimut darurat, alat pemadam kebakaran, alat mancing, kit pertolongan pertama sing lengkap, lan sapiturute.
[cilik, entheng lan awet] kabeh item disusun kanthi rapi ing 9 x 6x 5 inci (kira-kira 22,9 cm x 15,2 cm x 12,7 cm).Portabel, cilik lan entheng, bisa nampung kabeh 142 pasokan darurat lan alat kaslametan.Ana uga kamar kanggo nambah peralatan sampeyan dhewe.Tali sing kompatibel karo MOLLE ing mburi ngidini sampeyan nyambungake menyang tas utawa pinggang liyane, dadi kanca sing sampurna kanggo kegiatan ruangan.

[macem-macem aplikasi] Kit kaslametan darurat iki cocog banget kanggo dokter taktis, tentara, polisi, petugas pemadam kebakaran, personel darurat, pendaki, camper, penggemar olahraga ruangan, lan sapiturute. Cocog kanggo mobil, kapal, sepeda, motor, papan kerja, lelungan, njupuk, mburu, camping, hiking, fishing, prahu, muter, olahraga ruangan, eksplorasi lapangan lan aktivitas liyane.

[Kreativitas hadiah Natal] peralatan kaslametan darurat darurat sing lengkap minangka hadiah sing apik kanggo pria, bapak, kulawarga lan kanca-kanca.Kanthi kit kaslametan, sampeyan bisa nikmati petualangan sing luwih santai lan aman.Yen sampeyan lan kulawarga ora wareg karo produk kita, hubungi kita ing wektu, kita bakal ngawula kanthi sepenuh ati.

4
5
6
7
8
9
a
b

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita