Camping Tarub 2/4 Wong Family Tarub Double Layer Outdoor Tarub

Katrangan singkat:

Nama Produk: Tenda Camping

Warna produk: Orange/Green/Blue

Packing tas

Ukuran: Outer tenda 240*210*135cm + Inner tenda 230*200*125cm kanggo 3-4 wong diwasa

Bahan: 170T plester perak + 210D kain Oxford

Bahan rod: fiberglass


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Breathable & Stabil:2 Lawang gedhe kanthi ritsleting ganda nyedhiyakake ventilasi sing luwih apik.Dilengkapi 8 pasak Alloy entheng lan 4 Guy Ropes, tarub nduweni resistance dhuwur saka angin.Luwih Aman.

Proteksi kabeh:Bahan plester perak 170T lan Lembar Lemah Oxford 210D nyedhiyakake tahan banyu 2000mm lan tahan UV sing apik banget.Lawang sing dilengkapi zippers SBS kualitas dhuwur bisa ditutup tightly, kang nyedhiyani resistance kuwat kanggo cuaca atos.

Gampang kanggo Setup:Mekanisme Pop munggah cepet nggawe sampeyan nyiyapake tenda njero sajrone 1 menit.Mung angkat ndhuwur tarub, pop mekanisme ndhuwur mudhun banjur klik joints ngisor menyang panggonan.Gampang lan irit wektu.

Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Double Layer Outdoor Tenda (6)
Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Double Layer Outdoor Tenda (7)
Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Double Layer Outdoor Tenda (5)

Multifungsi:Iku kalebu tarub internal & tarub njaba.sing bisa digunakake kanthi kapisah.Kémah njero bisa nyegah invasi nyamuk lan serangga, déné tarub njaba bisa dadi shading lan mblokir sinar UV.Panggunaan campuran bisa tikel kaping pindho anti banyu lan entuk efek tahan udan sing luwih apik

 

Apa sing sampeyan bisa entuk saka tenda kita?

Yen sampeyan penggemar lelungan outdoor, sampeyan kudu mbutuhake tenda kompak sing bisa digawa kanthi gampang lan gampang digawa.Uga tarub kudu direksa saka Kelembapan, angin lan udan.Supaya sampeyan bisa lelungan ing njaba ruangan kanthi bebas tanpa kena udan.

Yen sampeyan parent, mesthine sampeyan pengin duwe tenda sing wiyar sing bisa nampung kulawarga kalebu kekasih, sampeyan lan 1-2 anak, supaya sampeyan bisa ngedegake tenda lan ngrasakake keuntungan saka tenda nalika dolanan ing njaba. lan nikmati kebahagiaan keluarga kanthi lengkap.

Yen sampeyan pangguna ing katresnan, sampeyan mesthi pengin bisa nyiyapake tarub katresnan cepet kapan, ngendi wae karo pacangan njobo.Nalika sampeyan lunga, sampeyan bisa langsung nyelehake tarub, ngirit wektu operasi.Banjur sampeyan bisa kanthi lengkap nikmati kabungahan katresnan.

Yen sampeyan pangguna sing seneng pesta karo kanca-kanca, mesthine sampeyan pengin tenda multifungsi.Siji tarub bisa shading, ngendi sampeyan bisa ngobrol karo kanca-kanca.Lan liyane kanggo ngaso A iyub-iyub ngendi sampeyan bisa turu nalika kesel,Nalika sampeyan nggunakake tarub kita, syarat-syarat iki wis ketemu uga.Kemah kita nggunakake kain PED khusus PU 3000, kanthi efek anti banyu sing apik banget lan terisolasi saka kelembapan sing luar biasa.Ruang njero tarub iku jembar.Lan desain cepet pop-up hidrolik otomatis diadopsi, sing bisa disiyapake lan dicopot kanthi cepet.bisa gampang diselehake ing tas ransel kompak.Kémah iki fokus ing pangayoman privasi.Sawise nutup kain perisai, ruang njero tarub ora katon saka njaba.Sampeyan bisa bebas nikmati ruang omah pribadi.

Tenda Camping Tenda Keluarga 24 Orang Tenda Luar Ruangan Lapisan Ganda (4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita