Kit Pertolongan Pertama Survival Kit 35 ing 1 Camping Survival Gear Kit kanggo Pria Pacar Bojo

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fitur

- Warna: Black.
-Bahan: Plastik/Metal
- Dirancang lan dikembangake dening para ahli kanthi uji coba lan panggunaan tambahan, kit iki bakal njaga sampeyan aman ing kahanan darurat.
- Kita wis dikemas kit iki dadi super kompak, wicaksana, Ultra-awet, anti banyu lan gampang kanggo nindakake cilik sing ukurane buku cilik.
- Kit pokok iki cukup kompak supaya gampang pas karo tas ransel lan mobil.
- Perlu nalika kemah, hiking, petualangan, slamet lan ing kahanan darurat.
 

2
3
4

[35 in 1 first aid survival kit]- 35 in 1 profesional darurat survival kit karo alat penting, Ngandhut: piso kaslametané, Kompas, gergaji kawat, klip botol banyu, kemul darurat, watu flint, scraper, senter, kertu kredit Knife, taktis pena, gelang Paracord, Whistle, Carabiner, tas hadiah lan kothak anti banyu ireng, Alat Fishing, tabung geni jotosan, Obeng, Tinder geni, sendok garpu, Band aid, Alkohol Pad

[Great Gift Idea kanggo bapak wong dheweke] - hadiah lucu lan Natal Birthday Valentine Day Gifts idea kanggo Dheweke Bojone Pacar.Hadiah sing apik kanggo petualang ruangan, personel militer, kemah, pendaki, pramuka remaja pemburu utawa malah lelungan sing terus-terusan

[Alat Nylametake Urip] - Macem-macem alat lan gadget sing apik duwe kabutuhan sing sampeyan butuhake supaya aman nalika ngulandara ing njaba.Kesasar, mbutuhake geni, kadhemen utawa udan ora dadi masalah maneh yen sampeyan duwe alat nylametake urip.Disiapake, dadi aman, Kit taktik militer peralatan slamet iki kabeh sing sampeyan butuhake nalika kedadeyan sing ora dikarepake

[macem-macem aplikasi] Kit kaslametan darurat iki cocog banget kanggo dokter taktis, tentara, polisi, petugas pemadam kebakaran, personel darurat, pendaki, camper, penggemar olahraga ruangan, lan sapiturute. Cocog kanggo mobil, kapal, sepeda, motor, papan kerja, lelungan, njupuk, mburu, camping, hiking, fishing, prahu, muter, olahraga ruangan, eksplorasi lapangan lan aktivitas liyane.

[Kreativitas hadiah Natal] peralatan kaslametan darurat darurat sing lengkap minangka hadiah sing apik kanggo pria, bapak, kulawarga lan kanca-kanca.Kanthi kit kaslametan, sampeyan bisa nikmati petualangan sing luwih santai lan aman.Yen sampeyan lan kulawarga ora wareg karo produk kita, hubungi kita ing wektu, kita bakal ngawula kanthi sepenuh ati.

5
6
7
8

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita