Camping Tarub 2/4 Wong Family Tarub Outdoor anti banyu Tarub

Katrangan singkat:

Nama Produk: Tenda Camping

Warna produk: Minangka gambar ditampilake

Packing tas opp

Ukuran: 200*200*130 cm

Bahan: Kain poliester 190T, tahan air 1500-2000mm, kain oxford 210D

Anti banyu: 2000-3000mm

Bahan rod: fiberglass


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (4)
Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (5)
Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (8)

Nama Produk: Tenda Camping

Warna produk: Minangka gambar ditampilake

Packing tas opp

Ukuran: 200*200*130 cm

Bahan: Kain poliester 190T, tahan air 1500-2000mm, kain oxford 210D

Anti banyu: 2000-3000mm

Bahan rod: fiberglass

Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (2)
Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (3)
Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (7)

Persiyapan Gampang & Cepet Mundhut: Nggawe tenda ransel iki kanthi manual gampang lan nyenengake, lan mung butuh udakara 2 menit kanggo ngumpul.Njupuk mudhun uga prasaja lan cepet.

Waterproof & Windproof: Lapisan njaba kain 190T PET sing anti banyu, ngisor kain Oxford 210D lan tape anti banyu ing saben jahitan, kanggo mesthekake yen jerone garing banget ing kahanan udan sanajan ana badai.

Luas kanggo wong loro: Luas kanggo 3-4 wong diwasa.Tenda kemah sing apik kanggo pramuka bocah sing main ing latar mburi, taman, pantai, gunung, lsp.

Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (10)
Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (9)
Camping Tenda 24 Wong Family Tenda Outdoor waterproof Tenda (11)

EASY TO CARRY: Sampeyan mung kudu ngompres tarub lan melu karo komponen liyane lan sijine maneh menyang tas.Bobot entheng lan ora njupuk papan.Bisa diselehake ing tas ransel, bagasi utawa mobil supaya gampang digawa.

EASY SETUP: Mung butuh 10 menit.Malah wong sing ora duwe pengalaman bisa gampang nyetel.Gunakake loro cagak aluminium kanggo sijine tarub bebarengan saka saben simpul nganti sampeyan klik papat sudhut tarub, kang gampang lan pegawe-nyimpen.

MULTI-FUNGSI: Tenda cocok kanggo macem-macem kegiatan ruangan ing musim semi, musim panas lan musim gugur, kayata lelungan tenda, mburu, festival, festival musik ruangan, supaya sampeyan lan kulawarga lan kanca-kanca bisa kemah bebarengan kanthi seneng.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita