500 Pcs Camping Survival Taktis Perlengkapan Pertolongan Pertama Gempa Darurat Survival Kit

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Fitur

[Eksklusif 500 PCS First Aid Survival Kit ]500 Pcs First Aid Kit karo multi-purpose darurat alat kaslametané lan kabeh-tujuan hihgest standar persediaan trauma medis.Kit kasebut nggabungake 466 PCS pasokan pertolongan pertama kanthi 34 peralatan kaslametan sing kuat dadi kit darurat sing kudu disiapake, sing bisa disiapake kanthi lengkap kanggo kahanan darurat ing petualangan ruangan, hiking, kemah, lelungan, bencana lan persiapan kacilakan.
[Hadiah sing Apik kanggo Pria] peralatan lan peralatan kelangsungan urip hadiah mancing kanggo wong Ayah Day Fathers Day survival kit kit pertolongan pertama kit kaslametan lindhu kit kaslametan darurat kit darurat kit darurat kit medis kit pertolongan pertama kanggo mobil lan peralatan hadiah mburu kanggo hadiah pria pisau mburu kanggo pria gadget camping barang keren kanggo bocah lanang peralatan mburu kanggo pria kado camping peralatan kemah kanggo pria hadiah paling apik kanggo pria hadiah sing apik kanggo pria peralatan hiking kanggo pria alat camping aksesoris pancing
[Sistem Molle Kompatibel]Tali lampiran sistem MOLLE ing mburi + panel velcro aman cepet + gesper cepet-release luwes + 2 x D-ring + desain snaps logam kuwat.Panel velcro rip-adoh ngijini sampeyan kanggo masang kantong kita menyang taktik liyane MOLLE tas ransel Gear, lan sampeyan bisa nyumerepi Molle nyudo kompatibel ing rompi pertempuran, tas ransel, sabuk, lan nyetel nyudo gesper kanggo ngencengi kantong taktis, Kang nggawe sampurna pendamping kanggo panggunaan taktis militer utawa kegiatan ruangan.
[Kompak Ringan & Awet] Digawe saka bahan nilon berkualitas tinggi kanthi ritsleting mbukak lengkap, anti banyu sing kuat lan tahan kejut.Ukuran kompak, mung 7,8 "x 4,7" x 5,1 ", mung 2,55 kilogram, nyedhiyakake telung kompartemen gedhe lan akeh kamar kanggo nampung kabeh perlengkapan darurat lan alat kaslametan sing penting (500 pcs, bisa diisi maneh yen perlu). ing endi wae lan cocog kanggo mobil, atv, yacht, prau, jip, mancal, petualangan ing njaba ruangan, kemah, hiking, mburu utawa motor.
[Great Quality Survival Gears & Medical Kit] Kalebu kabutuhan kaslametan sing paling populer: 3-mode senter taktis, pena taktis, gelang multi-fungsi (kompas, singsot), piso Taktis, lsp, lan set peralatan mancing (10Pcs) bisa ngatasi. masalah golek pangan njobo.Kit pertolongan pertama sing lengkap kanggo pertolongan pertama, sing bisa nambani tatu kanthi cepet kanggo nyegah infeksi tatu.Iku becik kanggo ngurus kabutuhan darurat medis sajrone petualangan ing ara-ara samun!
[Ide Hadiah Natal] Alat kaslametan kita dirancang kanggo mbantu sampeyan ngatasi darurat, lan bisa digunakake minangka kaos kaki utawa hadiah ulang tahun.Sampeyan uga bisa ngembangake kemampuan bocah kanggo urip karo bocah-bocah hiking lan kit kemah, lan nggawe perjalanan kemah sampeyan gampang!Kita setya nyedhiyakake layanan pelanggan sing berkualitas, yen stoking stok kanggo pria ora cocog karo pangarepan sampeyan, hubungi kita lan kita bakal ngrampungake kanggo mesthekake yen sampeyan seneng karo tuku.
 

1
2
3

APA TEGESÉ FIRST AID KIT ING BASA INGGRIS?
Nerangake karo 500pcs barang kualitas apik, persis apa sing sampeyan butuhake kanggo darurat cilik:
Kit survival njaba - 20 pcs:
1 x Selimut Darurat;2xGlow Stick (12 jam);1xSenter (1 Baterei AA Dibutuhake (Ora Klebu));1 x Paracord Gelang;1 x Kartu Saber Stainless Steel;1 x Pisau Lipat;1 xFire Starter;1 x Ponco sekali pakai; 1 x Pocket Bellow;1 x Timah (30x30cm);1xFirestarting Stick;1 x Lilin;1 x Wire Saw;1 x Kabel Parasut;1 x Gesper Logam;1 x Singel;1 x Kasus Waterproof;1 x Gesper Botol Air
Kit P3K-466pcs:
100 x Alkohol Pad;100 x Adhesive Bandage;100 x Alkohol Swab;5 x Knuckle Bandage;5 x Perban Ujung Jari;3 x Kasa Steril;5xSting Relief Pad;2 x Sarung Tangan PVC Disposable;1 x Tape Pisanan;1x Burn Dressing;1 x Gunting;2 xPBT Bandage;1 x Topeng CPR;1 x Pinset Logam;20 xSafety Pin;100 x Katun Ball;2xPovidone-lodine Prep Pad;1 x Perban Triangular;15 x Perban Junior;1 x Paket Es Instan
Alat Pancing - 10 pcs:
2 x Pancing Pancing;1 x Fishing Lines;2 x Bobot Fishing;2 x Fishing Ngambang;2 x Fishing Swivels;1xBait
Liyane:
1 xTactical EMT Molle Bag;1xUSA Flag Taktis Patch;1 x Stiker Palang Merah;1 x Buklet Pertolongan Pertama

4
5
6

     8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita