Outdoor camping profesional anti banyu tarub windproof 2/4 Wong karo kutub aluminium

Katrangan singkat:

Nama Produk: Tenda Camping

Warna produk: Orange/Green

Packing tas

Ukuran: (60+150)* 200*110cm kanggo 2 wong diwasa, (80+200+80)*200*130cm kanggo 3-4 wong diwasa

Bahan:

Lapisan metu: Kain poliester 210T, anti banyu 3000mm,

Lapisan jero: kain oxford 170D

Ngisor: kain Oxford 210D, tahan banyu 3000mm

Bahan rod: Aluminium Alloy


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Nama Produk: Tenda Camping

Warna produk: Orange/Green

Packing tas

Ukuran: (60+150)* 200*110cm kanggo 2 wong diwasa, (80+200+80)*200*130cm kanggo 3-4 wong diwasa

Bahan:

Lapisan metu: Kain poliester 210T, anti banyu 3000mm,

Lapisan jero: kain oxford 170D

Ngisor: kain Oxford 210D, tahan banyu 3000mm

Bahan rod: Aluminium Alloy

Camping profesional outdoor tahan air tenda tahan angin 24 Orang dengan tiang aluminium (2)
Camping profesional outdoor tahan angin tahan angin tenda 24 Orang dengan tiang aluminium (3)
Camping profesional luar ruangan tahan angin tahan angin tenda 24 Orang dengan tiang aluminium (4)

Persiyapan Gampang & Mundhut Cepet:Nggawe tenda backpacking kanthi manual iki gampang lan nyenengake, lan mung butuh 2-3 menit kanggo ngumpul.Njupuk mudhun uga prasaja lan cepet.

Waterproof & Windproof:Lapisan njaba kain 210T PET sing anti banyu, ngisor kain Oxford 210D lan tape anti banyu ing saben lapisan, kanggo mesthekake yen jerone garing banget ing kahanan udan sanajan ana badai.

Luas kanggo 2 Wong:Luas kanggo 2 wong diwasa.Tenda kemah sing apik kanggo pramuka bocah sing dolanan ing latar mburi, taman, pantai, gunung, lsp.Ana uga model kanggo 3-4 wong diwasa kanggo pilihan.

Camping profesional outdoor tahan angin tahan angin tenda 24 Orang dengan tiang aluminium (6)
Camping profesional outdoor tahan angin tahan angin tenda 24 Orang dengan tiang aluminium (5)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita