Camping PET Tarub Darurat Tube Tarub

Katrangan singkat:

Bahan: PET karo aluminium foil

Ukuran: 150*240

Cocog kanggo para pendaki utawa pelari ing wilayah terpencil sing mbutuhake tenda darurat protèktif.

Pènget: Bahan ora tahan geni.adoh saka geni saka geni telanjang lan obyek panas.

Pengawasan wong diwasa dibutuhake amarga bebaya strangulasi.


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Camping PET Tenda Darurat Tabung Tenda (3)

Bahan: PET karo aluminium foil

Ukuran: 150*240

Cocog kanggo para pendaki utawa pelari ing wilayah terpencil sing mbutuhake tenda darurat protèktif.

Pènget: Bahan ora tahan geni.adoh saka geni saka geni telanjang lan obyek panas.

Pengawasan wong diwasa dibutuhake amarga bebaya strangulasi.

Fitur produk:

1. nggambarake luwih saka 80% saka jumlah awak manungsa panas, bisa kebungkus ing darurat, supaya mundhut panas.

2. Angin lan udan, reflektif, manungsa waé rescuers gampang.

3. Volume cilik, bobot entheng, sawise lempitan kanggo aktivitas ruangan.

4. Bisa digunakake bola-bali.

Camping PET Tenda Darurat Tabung Tenda (5)
Camping PET Tenda Darurat Tabung Tenda (4)

Cathetan:

Aja mbukak cedhak geni.

Macem-macem tujuan, persediaan nylametake darurat umum internasional, kit darurat sing dibutuhake

A. ing cilik saka kahanan bilai dadakan, tarub ngluwari bisa èfèktif njaga suhu awak, minangka peralatan darurat sak wentoro, nunggu support mburi.

B. ing cilik saka kacilakan, wis Applied kanggo sepindah, iki tatu ing alam bébas, nanging tatu, supaya mundhut gedhe banget saka getih, kanggo tandu sauntara, uga bisa digunakake kanggo override awak tatu, bisa nyegah mundhut panas. utawa
cahya ing srengenge, energi radiasi (kalebu panas awak lan energi solar) bayangan efektif saka 80%, lan uga bisa digunakake padha karo reflektor kanggo bebaya lalu lintas utawa ngirim sinyal kanggo rescuers.

C. nalika digunakake kanggo ndandani darurat mobil, supaya dirties lenga lan PuTan nalika ing lemah, Staff operasi ing kondisi resik sadurunge panas mobil kaca utama kanggo nyegah cahya kelangan nang, uga bisa digunakake minangka poncho sak wentoro,
camping utawa sauntara table linen bantal ing piknik.

D. kekuatan dhuwur, dawa arah ma menyang tali bisa mbukak 1,5 ton.

E. èfèktif ing iklim panas nggambarake suryo srengenge lan panas, supaya suhu awak.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita